Proč potřebuji solární nabíjení?

Mnoho zařízení obsahuje kromě tradiční lithiové baterie také vestavěné nabíjení solárním panelem. I když je tento solární panel často příliš malý na to, aby se zařízení rychle nabilo, bylo prokázáno že používání solárního panelu vede k tomu, ze  se zařízení nevybije úplně a tím se prodlužuje životnost lithium-iontové baterie.

Zde je několik tipů, které vám pomohou zajistit, aby jste z vašeho solárního zařízení s li-iontovou baterii, vytěžili maximum.

Solární energie prodlužuje životnost lithium-iontové baterie

Nouzové rádio

Nouzové rádio 5000mAh WB, AM/FM/NOAA, s solárními panely, klikou s dynamem 1,5W, svítilnou a silnou 5000mAh dobíjením mobilu. 

FM/AM rádio určené pro každou příležitost i v místě, kde není možnost nabíjení ze sítě. Vybaveno klikou s dynamem 1,5W, solárními panely 1,3W, a silnou 5000mAh 3,7V Li-ion baterii/power banka, které umožňují přes integrovaný USB-micro výstup nabíjet jiná elektronická zařízení jako mobilní telefony. Funguje i s použitím 3x AAA baterie. Pouzdro zdarma

Kupte si solární rádio s dopravou zdarma!

Solární lucerna USB

Lehká a skladná svítilna Spectra USB se nabíjí sama přes solární panel nebo ze zásuvky pomocí USB kabelu a díky osmi modům svícení vám vždy nabídne přiměřené světlo. Multibarevná, a ideální pro volnočasové aktivity, camping, záchranné operace, přežití, záchranné složky, výpadky elektřiny, silniční asistenci a mnoho dalšího. Využijete ji jako dekoraci, která zpříjemní atmosféru rodinné oslavy nebo párty s přáteli. Pomocnou ruku vám podá v přírodě, kdy ji můžete použít jako nouzové osvětlení. Je voděodolná (IP55). Snadno se nafoukne i sfoukne. Lze zpětně přes USB kabel (včetně) dobíjet váš čelovku nebo baterku. 

Letní sleva na solární lucernu, kupte si nyní!
Solární energie prodlužuje životnost lithium-iontové baterie
Solární energie prodlužuje životnost lithium-iontové baterie
 

Poznámka

Platí standardní prohlášení o vyloučení odpovědnosti, všechny rady mají pouze informativní charakter. V průběhu času může nová technologie změnit vlastnosti, o kterých se mluví, a učinit je v budoucnu méně či více relevantními nebo je dokonce učinit zastaralými. Budeme se snažit vás informovat o všem nejnovějším, zůstaňte naladěni pro nové aktualizace.