Chytrá brána odhalena

Chytrá brána

je jako chytrý dopravní policista pro zařízení ve vašem domě nebo síti. Pomáhá různým chytrým zařízením, jako jsou váš telefon, chytrá světla nebo chytrý termostat, komunikovat mezi sebou. Můžete si ji představit jako centrální uzel, který zajistí, že informace plynou plynule mezi těmito zařízeními, umožňující jim efektivně spolupracovat.

Získat chytrý startovací set

Nejpopulárnější  způsoby komunikace s chytrými zařízeními

Chytrá brána odhalena

Wi-Fi:

Mnoho chytrých zařízení se připojuje k bráně bezdrátově přes Wi-Fi, což umožňuje rychlé připojení.
Chytrá brána odhalena

ZigBee:

Nízkoenergetický, vysoce zabezpečený bezdrátový komunikační standard běžně používaný pro chytrá zařízení domácnosti.
Chytrá brána odhalena

Bluetooth:

Idealně pro krátkodobou komunikaci vhodnou pro chytré zámky dveří, senzory a nositelná zařízení.
Chytrá brána odhalena

Chytrá zařízení vyžadují chytrou bránu

Chytrá zařízení vyžadují chytrou bránu nebo cloudové řešení třetí strany, aby fungovala, nebo někdy i umožňovala dálkové ovládání mimo domácnost.

Zobrazit nabídku produktů

Chytrá brána odhalena

Rozhodněte se, zda bude váš chytrý domov založen na Wi-Fi nebo ZigBee

Chytrá brána odhalena

ZigBee:

protokol s nízkou spotřebou energie využívá chytrou bránu k poskytnutí bezpečného uzavřeného systému pro správu vašich zařízení jak uvnitř, tak vně vašeho domova, a to i vzdáleně. Nevyžaduje odesílání dat z vašeho domova poskytovateli cloudového řešení třetí strany. Pro funkci zařízení ZigBee je vyžadována chytrá brána.
Chytrá brána odhalena

Wi-Fi:

na protokolu Wi-Fi, budete schopni ovládat svá zařízení z telefonu pomocí bezplatné aplikace třetí strany poskytované výrobcem zařízení, nebo obecné aplikace jako SmartLife nebo Tuya, které sjednocují vaše zařízení v jedné aplikaci. Poskytovatelé aplikací vám usnadní komunikaci jak uvnitř, tak vně domova.
Chytrá brána odhalena

Bluetooth

má krátký dosah, který lze rozšířit pomocí chytré brány místo pouze prostřednictvím Bluetooth na vašem telefonu. Chytrá zařízení doma, která zůstávají na jednom konkrétním místě, například chytré zámky dveří,  reproduktory, chytré žárovky, pohybové senzory, nebo chytré hračky, jsou vhodná pro použití s Bluetooth bránou.

Chytrá brána je užitečná

Chytrá brána je užitečná pro lidi, kteří mají nebo chtějí nastavit chytrý domov s různými propojenými zařízeními. Pokud máte chytré gadgety, jako jsou světla, termostaty, bezpečnostní kamery nebo chytré reproduktory, které chcete ovládat a koordinovat společně, chytrá brána se stává důležitou.

Získat chytrý startovací set

Chytrá brána odhalena

Představte si to takto: pokud chcete, aby vaše chytrá zařízení spolupracovala bez problémů, například aby se světla automaticky vypnula, když opustíte domov, nebo aby se termostat přizpůsobil vašim preferencím, chytrá brána pomáhá těmto interakcím probíhat. Takže pokud máte zájem o chytrou domácnost a zařízení, která mohou komunikovat a spolupracovat, chytrá brána je pro vás. 

Zobrazit nabídku produktů

Chytrá brána odhalena

Sledujte náš Blog pro další tipy týkající se chytré domácnosti!